Snacks

Homeko speelt in op wensen van de klant
Homeko biedt de markt een rijk assortiment aan producten. Naast het vlees, de kip, het gevogelte, het wild en de vleeswaren is er een afwisselend scala aan snacks beschikbaar. In hoog tempo kunnen gestandaardiseerde, maar ook op maat gemaakte, bami- of nasischijven, spaghettihapjes, kroketten, gegaarde spareribs, kipproducten en alle soorten en maten voorgegaard barbecuevlees en toebereide producten worden geproduceerd. Een snackbar die een kroket van Homeko aanbiedt, heeft meteen iets speciaals. Het exclusieve recept voor de kroketten, nasi-, bami- en spaghettihapjes mag gerust culinair genoemd worden.

Kleurige, smaakvolle vormgeving van de Homekoverpakking
De productie van standaard Homeko snacks is geautomatiseerd en met een lage personeelsbezetting kunnen in één dag per lijn 5.000 doosjes worden vervaardigd. Doosjes die eventueel zijn voorzien van de opdruk van de klant, maar ook de eigen presentatie van Homeko mag gezien worden. De kleurige, smaakvolle vormgeving van de Homeko verpakking beantwoordt aan de tijdsgeest.

'Maatwerk' staat bij Homeko hoog in het vaandel
De moderne productielijn van de Homeko snacks begint met een professionele kook-installatie, speciaal voor de inhoud van kroketten en bami/nasihapjes. Homeko gaart spareribs, kipproducten en barbecuevlees zelf. De recepten zijn exclusief van Homeko. Wil een klant een eigen recept toevoegen, een ander paneermeel of een afwijkende vorm, dan is dat geen enkel probleem. 'Maatwerk' staat bij Homeko hoog in het vaandel.
Indien klanten het verzoek hebben om speciaal gekruide snacks te leveren, dan worden specialisten ingeschakeld om een recept te ontwikkelen. Deze aanpak levert ook weer nieuwe, unieke en uiteraard exclusieve producten op.
Het gehele productieproces is bij Homeko in goede handen. Na te zijn shockgevroren, worden de snacks op voorraad gehouden, waardoor klanten snel kunnen worden bediend. Die klanten zijn, waar het de snacks en vleeswaren betreft, de grossiers in Europa en in het Caribisch gebied. In de Benelux vindt de verspreiding van vlees en vleeswaren plaats middels eigen Homeko bestelbussen. Volle pallets echter worden door gespecialiseerde transporteurs vervoerd. In dezelfde productielijn worden tevens toebereide producten geleverd voor de snack- en salade-industrie, de bakkerswereld en de groot cateraars. Ook voor deze producten geldt diezelfde hoge kwaliteitseis.

overzicht snack producten