Homeko

Homeko

De 5 sterren basis van onze trots

Het merk Homeko is het kloppende hart van onze onderneming. De trots waarop alles gebouwd is. Homeko is een one-stop shop voor hoogwaardig vlees, vleeswaren en snacks. Homeko staat bekend om haar veelzijdige kruiden en supplementen. We zijn trots op wat we produceren, jouw tevredenheid is onze motivatie om door te gaan met Homeko.

Met ons huismerk bereiken we onder andere slagers, horeca-ondernemingen en groothandels die hun klanten net even iets meer willen verwennen. Onze producten zijn 100% authentiek en door ons vervaardigd. 

1885

1885

Al 140 jaar pure kwaliteit

Ontdek de wereld van Homeko 1885. Sinds dat jaar maken we onze producten met zorg en passie, net als in de goede oude tijd. In de supermarkt vind je vlees van over de hele wereld, maar bij 1885 gaat het om de kwaliteit. Homeko zag in 1885 het levenslicht. Om de oprichting door onze betovergrootvader te vieren, richtten wij 1885 op. Homeko 1885 is een hecht familiebedrijf en staat voor vakmanschap en pure kwaliteit. En deze aanpak is al bijna anderhalve eeuw onveranderd: op zijn Hollands, recht door zee, eerlijk en betrouwbaar.

Logo-1885-kleur

Te Goed Klassiek

Te Goed Klassiek

De A-klasse lijn luxueuze snacks van Nederland

Te Goed Klassiek is een lijn van premium snacks die een exclusieve selectie van gastronomische producten biedt met een elegante, klassieke stijl. Deze vind je niet in de supermarkt. De Te Goed Klassiek producten worden vervaardigd uit de allerbeste grondstoffen, de lekkerste kruiden en bereid volgens een ambachtelijk klassiek receptuur. Niet zomaar een kroketje of bitterbal uit het frietkot op de hoek. Een delicatesse in de orde van de bruinfruitschaal. Niet decadent, maar gewoon meer luxueus dan je gewend bent van de snackbar.

Captain's Choice

Captain's Choice

Midden op zee een 5 sterren stuk vlees op je bord

Het merk Captain’s Choice is ontwikkeld om vlees van de beste kwaliteit ter wereld te leveren. Captain’s Choice gelooft dat alle helden van de zee of elders die lang van huis zijn, een geweldig stuk vlees verdienen. Daarom is deze lijn van bevroren perfectie gecreëerd, met eersteklas rund- en varkensvlees, gemarineerd in een geheim pekelrecept. Na eindeloos proberen en proeven heeft Captain’s Choice dé Shockfreeze- en pekelmethode uitgevonden die het vlees een unieke eigenschap geeft: het is lekkerder dan dagvers vlees. Onze meest populaire is onze shock-freezed beef tenderloin, maar geloof ons niet op ons woord, proef het zelf!

halal

Halal

Eerlijk authentiek 100% halal snacks

Halal is een aparte  productlijn voor – zeer smakelijke 100% halal snacks, volledig geproduceerd volgens de daarmee corresponderende eisen. In onze halal snackfabriek hebben wij producten ontwikkeld en geproduceerd die 100% halal zijn en voldoen aan de eisen van al onze klanten die alleen het beste eisen. Onze snacks zijn verpakt in een strakke, eigentijdse verpakking en kunnen door iedereen worden genuttigd. Wij zijn er voor alle slagers, groothandels en horeca-ondernemingen die hun klanten iets authentiek halal willen bieden. Daar steken wij onze handen voor in het vuur. Iedere dag, al jarenlang.

Logo-HALAL-kleur

't schafthuys​

't Schafthuys

Traditioneel goed van smaak en perfect gesneden

’t Schaftuys! Precies goed van smaak en perfect gesneden. Onder de noemer ‘Groots verpakt’ brengt ’t Schafthuys een robuust assortiment  hoogwaardige vleeswaren die zich kenmerken door kwaliteit, smaak en veelzijdigheid; precies goed van smaak en perfect gesneden. ’t Schafthuys heeft een lange traditie die teruggaat tot 1873 en nog steeds springlevend is. Geschikt voor retail en foodservice. Vleeswaren zoals vleeswaren moeten zijn. Met ’t Schafthuys brengt Vonk vleeswaren de smaak van weleer in een eigentijds jasje.

Bollies

Bollies

De lekkerste Franse smaakbeleving

Het beenhamconcept van Bollie’s bestaat sinds 1994 en is een begrip in heel Nederland. Het concept bestaat uit de volgende producten: hele beenhammen, beenhammen en sauzen. Een van onze populaire producten is Bollie’s Franse beenham, die in het Franse gedeelte van België wordt geproduceerd en voor veel gezinnen een favoriet is geworden. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten en porties zodat er voor ieder wat wils is! Laat je verrassen door de veelzijdigheid aan smaken en variaties. Niet één product is hetzelfde.

Logo-Bollies-kleur

MAAK EEN AFSPRAAK

Vul je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

* Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het verwerken van de door jouw ingevulde gegevens, zoals omschreven in ons privacy beleid. Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

BEL MIJ TERUG

Ik heb een vraag over een bepaald product en wil graag teruggebeld worden.

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

* Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het verwerken van de door jouw ingevulde gegevens, zoals omschreven in ons privacy beleid. Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.